Toonaangevend beeld: Ideeën vooruit!

Bij ons ontstaan ideeën die een thuis vinden bij klanten over de hele wereld. Deze ideeën kunnen een individuele klanttoepassing ten goede komen of de algemene procesoplossingen die wij aanbieden, verbeteren.

De ontwikkelingen van ons team zijn veelzijdig en vindingrijk. Als partner in het proces nemen wij de verantwoordelijkheid op ons voor het succes, de veiligheid en de betrouwbaarheid van de uiteindelijke oplossing.

Volkmann ondersteunt klanten bij het oplossen van hun transporttaken, vanaf het idee tot en met de afgewerkte installatie. Dat is onze kracht.

Wij gaan verantwoord te werk en besteden bijzondere aandacht aan de perfecte interactie tussen onze en andere in het proces toegepaste systemen. Onze expertise in advies en ontwerp, samen met de hoge productiekwaliteit en flexibiliteit binnen het bedrijf, bieden het beste recept voor het succes van een project en voor de tevredenheid van de gebruikers, dankzij apparatuur en installaties die eenvoudig en veilig kunnen worden bediend.

Hokjesdenken wordt bij ons afgekeurd. Wij vinden het saai om steeds maar weer de standaardartikelen uit de catalogus aan te bieden en te produceren. Korte doorlooptijden en het aanhouden van uitgekiende klantnormen, ook bij productie en eenmalige bestellingen, houden ons op de been en geven ons plezier.

verzoek om terugroeping
Vertel ons uw telefoonnummer en de gewenste tijd voor de terugroeping. Beschrijf in het kort uw probleem. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op tijdens onze kantooruren.

VOLKMANN Verkoopkantoor NL
+31 (0)6 426 16 770
+31 (0) 6 151 00 320

Duitsland
+49 (0)2921 9604 0  (ma t/m do 7.45 - 16.45 uur, vr 7.45 - 14.45 uur)

 


Copyright © 2024 Volkmann GmbH
cross