Ontwerp / Ontwikkeling / Projectbeheer

Ons ontwerpteam, bestaande uit ontwerpingenieurs, technici en werktuigbouwkundigen stelt eisen en ideeën in het lopende project. De ontwerp- en verkoopafdeling onderhouden nauw contact met de klanten. Wij willen onze klanten alleen producten aanbieden die na installatie betrouwbare prestaties leveren, schoon, veilig en gebruiksvriendelijk zijn.

De interne afdelingen werken bij alle projecten nauw samen. De verkoopafdeling verzorgt "haar" projecten tot en met de succesvolle installatie van de apparatuur in de fabriek. Zo kunnen zowel klant als Volkmann er zeker van zijn dat de gemaakte afspraken ook echt worden uitgevoerd.

Er wordt gewerkt met moderne software. Alle afdelingen zijn met elkaar verbonden door een centraal systeem inclusief productgegevens- en documentenbeheer dat actuele en eerdere project- en ontwerpgegevens opslaat en direct toegankelijk maakt. Zo dekken wij de gehele productlevenscyclus af, inclusief documentatie en onderdelen voor latere servicebehoeften.

verzoek om terugroeping
Vertel ons uw telefoonnummer en de gewenste tijd voor de terugroeping. Beschrijf in het kort uw probleem. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op tijdens onze kantooruren (ma t/m do 8.00 - 17.00 uur, vr 8.00 - 15.00 uur).

VOLKMANN Verkoopkantoor NL
+31 (0)6 426 16 770
+31 (0) 6 151 00 320

Duitsland
+49 (0)2921 9604 0


Copyright © 2023 Volkmann GmbH
cross