De juiste omgang met poeders binnen de additive manufacturing industrie

Volkmann GmbH, juli 10, 2020
Of het nu gaat om metalen of kunststoffen, er zijn tal van verschillende poederbehandelingsopdrachten in de Additive Manufacturing (AM)-industrie.
PowTReX Schema 3D-Druck Metallpulverhandling

Om verschillende redenen vormen metaalpoeders echter een grotere uitdaging voor de poederbehandeling. Dit betreft de poedertoevoer naar de 3D-printers, de terugwinning van ongebonden materiaal en de herclassificatie en terugwinning (recycling) voor hergebruik.

Met de Volkmann PowTReX vormt de combinatie van de processtappen vacuümtransport, gecontroleerde zeefdosering en ultrasoon zeven een compact platform om deze veeleisende taken op te lossen.

Drucker + PowTReX

In combinatie met de juiste container en containerbehandeling kan een veilige, verzegelde en - indien nodig - inerte poederbehandeling worden bereikt. Dit betekent dat niet alleen roestvrijstalen poeders, maar bijvoorbeeld ook aluminium en andere gevoelige metaalpoeders veilig kunnen worden verwerkt.

Meer informatie vindt u HIER: Additive Manufacturing

Do you have a special requirement in the field of metal powder handling?
Vraag het onze applicatie-experts, wij helpen u graag. Neem contact op met

verzoek om terugroeping
Vertel ons uw telefoonnummer en de gewenste tijd voor de terugroeping. Beschrijf in het kort uw probleem. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op tijdens onze kantooruren.

VOLKMANN Verkoopkantoor NL
+31 (0)6 426 16 770
+31 (0) 6 151 00 320

Duitsland
+49 (0)2921 9604 0  (ma t/m do 7.45 - 16.45 uur, vr 7.45 - 14.45 uur)

 


Copyright © 2024 Volkmann GmbH
cross