Home » Newsroom » Nieuwe president van Volkmann, Inc. (USA)

Nieuwe president van Volkmann, Inc. (USA)

Volkmann GmbH is verheugd aan te kondigen dat de heer Dominick Fortuna is benoemd tot President van Volkmann, Inc. met ingang van 18 oktober 2021.

Dominick Fortuna
Dominick Fortuna, voorzitter van Volkmann, Inc, Bristol PA.

De heer Fortuna brengt een schat aan ervaring op het gebied van pneumatisch transport en bulkmateriaalverwerking mee uit diverse uiteenlopende industrieën en heeft functies bekleed in algemeen management, operations, productie, projectmanagement, engineering en field service bij verschillende grote Europese bedrijven op het gebied van fabriekstechniek en machines. De heer Fortuna brengt ook aanzienlijke wereldwijde ervaring mee, aangezien hij meer dan 14 jaar in Singapore en Shanghai, China, heeft gewoond en gewerkt en onlangs eind 2018 met zijn gezin naar de VS is teruggekeerd.

De heer Fortuna komt bij het bedrijf om voort te bouwen op de succesvolle staat van dienst van Volkmann, Inc. op het gebied van verkoop en groei in Noord-Amerika, met de uitdaging om de groei van het bedrijf naar het volgende niveau te brengen en tegelijkertijd de lokale activiteiten verder uit te breiden en te moderniseren.

Wij maken van deze gelegenheid gebruik om de heer Fortuna welkom te heten in het bedrijf en we kijken uit naar spannende tijden!

Volkmann INC. Magement Meeting
International management and strategy meeting at Volkmann, Inc. in Bristol, PA, December 2021

Left to right:
Nicholas Hayes, Retiring President of Volkmann, Inc., now member of Volkmann’s AM Product Steering Committee
Thilo Volkmann, Managing Director and shareholder of the Volkmann Group
Dominick Fortuna, President, Volkmann, Inc.
Lori Clark, VP Operations, Volkmann, Inc.
Dave Nichols, VP Sales & Marketing, Volkmann Inc.

Reizen naar Volkmann GmbH in Soest bemoeilijkt door wegwerkzaamheden

Het bezoek aan Volkmann GmbH in Soest ondervindt de komende weken aanzienlijke hinder van wegwerkzaamheden. Met name de toegangsweg via de A44 ondervindt hinder. Er wordt een omleiding ingesteld die de reis met ongeveer 2 km of 5-10 minuten verlengt. De normale route van Volkmann naar de snelweg blijft open.

De bouwplaats en de omleiding zijn door de gemeente Soest aangekondigd voor de periode van 23 april tot 17 juli 2024.

We tonen een kaart met de omleidingsroute op pagina;
https://volkmann.info/nl/bedrijf/contacten-en-routebeschrijving/