Home » Newsroom » INEX-band met HALAR-coating

INEX-band met HALAR-coating

Een poedervormig tussenproduct uit de chemische industrie moet uit een vat worden gehaald – nog nat van het centrifugeerproces – en in een droger worden getransporteerd.

Vorige slide
Volgende slide

De container bevindt zich op de derde verdieping, de droger op de tweede. De klant eiste een veilig en betrouwbaar transportsysteem voor de overdracht, aangezien de mix van materialen moeilijk te hanteren en reactief is.

Het product uit de centrifuge is nog nat (natte koek) en bevat onder andere dichloormethaan en tolueen. Daarom zijn alle onderdelen die in contact komen met het product voorzien van een geleidende coating (HALAR). Daarnaast zijn alle onderdelen die in contact komen met het gas-luchtmengsel voorzien van een coating om te voorkomen dat de oppervlakken corroderen.

Ook de Multijector-vacuümpomp werd volledig uit PVC vervaardigd.

Heeft u ook een bijzondere opdracht?
Vraag het onze applicatie-experts, wij helpen u graag. Neem contact op met

Reizen naar Volkmann GmbH in Soest bemoeilijkt door wegwerkzaamheden

Het bezoek aan Volkmann GmbH in Soest ondervindt de komende weken aanzienlijke hinder van wegwerkzaamheden. Met name de toegangsweg via de A44 ondervindt hinder. Er wordt een omleiding ingesteld die de reis met ongeveer 2 km of 5-10 minuten verlengt. De normale route van Volkmann naar de snelweg blijft open.

De bouwplaats en de omleiding zijn door de gemeente Soest aangekondigd voor de periode van 23 april tot 17 juli 2024.

We tonen een kaart met de omleidingsroute op pagina;
https://volkmann.info/nl/bedrijf/contacten-en-routebeschrijving/