Home » Newsroom » Transport van zakgoed met brokken

Transport van zakgoed met brokken

Soms kunnen na langdurige opslag, of door de aard van het product, agglomeraten ontstaan in zakken en andere opslagcontainers. Deze kunnen leiden tot verstoppingen in de aanzuigleiding tijdens het transport of tot negatieve invloeden in de downstream-processen, omdat de producten bijvoorbeeld niet meer efficiënt kunnen worden gemengd.

Klumpenbrecher

Daarom werd de VOLKMANN klontbreker ontwikkeld. Deze kan direct aan een flens worden gemonteerd, bijvoorbeeld onder de RNT 180 (rip and tip sack loading station), en breekt grotere agglomeraten voordat ze worden getransporteerd.

Installatie onder een station voor het legen van grote zakken is ook mogelijk. Door zijn ontwerp is de klonterbreker gemakkelijk te reinigen en kan hij, dankzij ons typeonderzoek, ook worden gebruikt in stof- en gasvrije zones.

Sackaufgabestation RNT 180 Volkmann GmbH

De RNT180 heeft een buffervolume van ca. 180 liter en kan desgewenst worden uitgebreid tot maximaal 400 liter. Bovendien kan het station worden gebruikt met sensoren, diverse ledigingshulpmiddelen of als gewogen versie.

Neem contact op met onze toepassingsexperts voor meer informatie over het RNT180 producttoevoerstation of de klontbreker.

Reizen naar Volkmann GmbH in Soest bemoeilijkt door wegwerkzaamheden

Het bezoek aan Volkmann GmbH in Soest ondervindt de komende weken aanzienlijke hinder van wegwerkzaamheden. Met name de toegangsweg via de A44 ondervindt hinder. Er wordt een omleiding ingesteld die de reis met ongeveer 2 km of 5-10 minuten verlengt. De normale route van Volkmann naar de snelweg blijft open.

De bouwplaats en de omleiding zijn door de gemeente Soest aangekondigd voor de periode van 23 april tot 17 juli 2024.

We tonen een kaart met de omleidingsroute op pagina;
https://volkmann.info/nl/bedrijf/contacten-en-routebeschrijving/