Home » Newsroom » Voer grote hoeveelheden zakgoed in het proces in

Voer grote hoeveelheden zakgoed in het proces in

Er zijn veel processen waarbij bulkproducten in grote hoeveelheden uit zakken moeten worden ingevoerd. Bijvoorbeeld in een menger of roertank, wat vaak het geval is in de levensmiddelen- of chemische industrie.
Sackware in den Prozess eintragen

De zakken worden op de transportband geladen die ze naar het door een voetschakelaar geactiveerde laadstation transporteert, waar de zakken vervolgens worden geopend en geleegd. Een afvalgoot maakt het mogelijk de lege zakken zijdelings af te voeren naar een zakkenpers.

Om het stof tijdens het laden te verminderen, bestaat de mogelijkheid om het laadstation aan te sluiten op een lokaal afzuigsysteem of om een speciale vacuümtransportband te gebruiken voor het verwijderen van stof.

Klumpenbrecher

Als het product tijdens de opslag de neiging heeft klonten te vormen, kan een klonterbreker onder de invoertrechter worden aangesloten. Deze vermaalt klonten tot ongeveer vuistgrote brokken.

Wilt u meer weten over het onderwerp of heeft u een specifieke opdracht?
Onze applicatie-experts helpen u graag verder. Neem contact op met

Reizen naar Volkmann GmbH in Soest bemoeilijkt door wegwerkzaamheden

Het bezoek aan Volkmann GmbH in Soest ondervindt de komende weken aanzienlijke hinder van wegwerkzaamheden. Met name de toegangsweg via de A44 ondervindt hinder. Er wordt een omleiding ingesteld die de reis met ongeveer 2 km of 5-10 minuten verlengt. De normale route van Volkmann naar de snelweg blijft open.

De bouwplaats en de omleiding zijn door de gemeente Soest aangekondigd voor de periode van 23 april tot 17 juli 2024.

We tonen een kaart met de omleidingsroute op pagina;
https://volkmann.info/nl/bedrijf/contacten-en-routebeschrijving/