Home » Newsroom » Productinnovatie: Volkmann lege zakkenperser

Productinnovatie: Volkmann lege zakkenperser

Volkmann ledigingsstation voor zakgoed met halfautomatische verpakkingsaanvoer en stofafzuiging geoptimaliseerd voor gebruik met vacuümtransportbanden.

NIEUW: Nu ook met zakkenpers

Meer dan ooit staat het stofvrij behandelen van vaste stoffen centraal bij de verwerking van bulkmaterialen. Arbo- en hygiënevoorschriften moeten in acht worden genomen en er moet worden voldaan aan de explosiebeveiliging volgens ATEX. De oplossingen van Volkmann bieden veiligheid bij de behandeling van bulkgoederen. Het assortiment RNT productaanvoerstations voor zakgoed is aangevuld met een perscontainer voor lege zakken, die stofvrij wordt aangesloten op de laadkamer van het productaanvoerstation en gebruik maakt van de geïntegreerde stofafzuiging.

De geleegde containers/zakken worden verzameld in foliezakken of FIBC’s en mechanisch verdicht. Afhankelijk van de containergrootte is het opvangvolume van de zakkenverdichter voldoende voor ca. 40 – 100 eenheden. Het producttoevoerstation en de zakkenverdichter zijn volledig van roestvrij staal en worden volledig in eigen huis vervaardigd. Individuele aanpassingen worden graag gerealiseerd. Volkmann ontwikkelt vindingrijke oplossingen voor de behandeling van verschillende stortgoederen voor de chemische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie.

Wil je meer weten over het onderwerp of heb je een specifieke taak? Onze applicatie-experts helpen u graag. Neem contact op met

Reizen naar Volkmann GmbH in Soest bemoeilijkt door wegwerkzaamheden

Het bezoek aan Volkmann GmbH in Soest ondervindt de komende weken aanzienlijke hinder van wegwerkzaamheden. Met name de toegangsweg via de A44 ondervindt hinder. Er wordt een omleiding ingesteld die de reis met ongeveer 2 km of 5-10 minuten verlengt. De normale route van Volkmann naar de snelweg blijft open.

De bouwplaats en de omleiding zijn door de gemeente Soest aangekondigd voor de periode van 23 april tot 17 juli 2024.

We tonen een kaart met de omleidingsroute op pagina;
https://volkmann.info/nl/bedrijf/contacten-en-routebeschrijving/