Productinnovatie: Volkmann lege zakkenperser

Volkmann GmbH, mei 27, 2016

Volkmann ledigingsstation voor zakgoed met halfautomatische verpakkingsaanvoer en stofafzuiging geoptimaliseerd voor gebruik met vacuümtransportbanden.

NIEUW: Nu ook met zakkenpers

Meer dan ooit staat het stofvrij behandelen van vaste stoffen centraal bij de verwerking van bulkmaterialen. Arbo- en hygiënevoorschriften moeten in acht worden genomen en er moet worden voldaan aan de explosiebeveiliging volgens ATEX. De oplossingen van Volkmann bieden veiligheid bij de behandeling van bulkgoederen. Het assortiment RNT productaanvoerstations voor zakgoed is aangevuld met een perscontainer voor lege zakken, die stofvrij wordt aangesloten op de laadkamer van het productaanvoerstation en gebruik maakt van de geïntegreerde stofafzuiging.

De geleegde containers/zakken worden verzameld in foliezakken of FIBC's en mechanisch verdicht. Afhankelijk van de containergrootte is het opvangvolume van de zakkenverdichter voldoende voor ca. 40 - 100 eenheden. Het producttoevoerstation en de zakkenverdichter zijn volledig van roestvrij staal en worden volledig in eigen huis vervaardigd. Individuele aanpassingen worden graag gerealiseerd. Volkmann ontwikkelt vindingrijke oplossingen voor de behandeling van verschillende stortgoederen voor de chemische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie.

Wil je meer weten over het onderwerp of heb je een specifieke taak? Onze applicatie-experts helpen u graag. Neem contact op met

verzoek om terugroeping
Vertel ons uw telefoonnummer en de gewenste tijd voor de terugroeping. Beschrijf in het kort uw probleem. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op tijdens onze kantooruren (ma t/m do 8.00 - 17.00 uur, vr 8.00 - 15.00 uur).

VOLKMANN Verkoopkantoor NL
+31 (0)6 426 16 770
+31 (0) 6 151 00 320

Duitsland
+49 (0)2921 9604 0


Copyright © 2023 Volkmann GmbH
cross