Ideeën en oplossingen voor de farmaceutische industrie

Vacuümtransportbanden voldoen aan de typische eisen van de farmaceutische industrie (bijv. FDA, cGMP, WIP, CIP). Zij transporteren materialen onder vacuüm, hygiënisch en emissievrij. De systemen zijn klein in verhouding tot de bereikte overdrachtssnelheid en zeer flexibel te installeren. Vacuümtransportbanden zijn de eerste keuze voor de overdracht van poeders in de meeste farmaceutische toepassingen.

Vacuümtransportbanden en materiaalbehandelingsoplossingen van Volkmann worden gebruikt voor het aanvoeren en overbrengen van materialen naar en van processen zoals het bijvullen van bakken, aanvankelijk wegen, mengen, zeven, granuleren, verdichten en comprimeren. Mengsels kunnen vrij van ontmenging worden getransporteerd dankzij het dichte fase transport, bijvoorbeeld om materialen in vulmachines te brengen. De systemen kunnen ook met succes worden gebruikt voor de overdracht van capsules, dragees en tabletten.

 

Onze vacuümtransportbanden worden aangeboden in verschillende kwaliteitsnormen:

VS-vacuümtransportbanden zijn modulair en sanitair ontworpen. Ze zijn gemakkelijk en zonder gereedschap te demonteren. Hun afzonderlijke onderdelen en assemblages zijn compact en licht.

Voor dergelijke toepassingen, die de hoogste oppervlaktekwaliteit en een minimum aan verbindingen en pakkingen vereisen, zijn Volkmann PPC vacuümtransportbanden de aangewezen keuze. Het spoelen en reinigen is eenvoudiger. Door hun zeer gladde en spleetvrije ontwerp kunnen ze worden uitgerust met WIP- en CIP-functies. PPC's kunnen worden geïnstalleerd binnen insluitsystemen en isolatoren, bijvoorbeeld om materialen bij te vullen van bak naar bak.

Volkmann Pharma takels worden stationair en mobiel gebruikt om de behandeling van vacuümtransportbanden te vergemakkelijken.

Volkmann biedt vacuümtransportbanden in combinatie met isolatoren en stations voor ingeperkte materiaaltoevoer. Het los- en transportstation RNT-CON lost materialen uit zakken en andere bakken onder vacuüm in een gesloten systeem.

verzoek om terugroeping
Vertel ons uw telefoonnummer en de gewenste tijd voor de terugroeping. Beschrijf in het kort uw probleem. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op tijdens onze kantooruren.

VOLKMANN Verkoopkantoor NL
+31 (0)6 426 16 770
+31 (0) 6 151 00 320

Duitsland
+49 (0)2921 9604 0  (ma t/m do 7.45 - 16.45 uur, vr 7.45 - 14.45 uur)

 


Copyright © 2024 Volkmann GmbH
cross