Oplossingen voor machinefabrikanten en systeemfabrikanten (OEM)

Fabrikanten en procesingenieurs staan voor de taak om complexe procedures en processen veilig te beheersen om een vlotte productie te garanderen. Naast de eigenlijke procedurestap wordt ook de bijbehorende materiaalstroom steeds belangrijker. Of het nu gaat om het optimaliseren van het totale proces of om te voldoen aan de vraag van eindklanten naar een betrouwbare totaaloplossing "uit één hand".

Volkmann vacuümtransportbanden verbeteren de materiaalstroom in talloze machines en processen, bijvoorbeeld op het gebied van of in combinatie met:

Vulmachines
Waterzuiveringsinstallaties
Sprinklersystemen
Coaters
Containermengers
Doseerapparaten
Extruders
Filtratiesystemen (bv. retour)
Granuleermachines
Vulmachines voor capsules
Kneaders
Verdichters
Laser-sinter systemen (3D)
Multihead wegers
Micronisatoren
Mengkranen
Mills
Reactoren
Roervaten
Zeefmachines
Tablettenpersen
Drogers
Verpakkingsmachines
Wegers
Wervelbeddrogers
Shredders enz.
Samengevat: De hele wereld van mechanische en temperatuurbehandelingen tot en met het afgewerkte eindproduct (verpakking) inclusief terugwinning en recycling. De modulaire opbouw van de apparatuur, de ervaring en inventiviteit van de Volkmann medewerkers op deze gebieden leiden steeds weer tot nieuwe oplossingen om aan verschillende eisen te voldoen.
verzoek om terugroeping
Vertel ons uw telefoonnummer en de gewenste tijd voor de terugroeping. Beschrijf in het kort uw probleem. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op tijdens onze kantooruren (ma t/m do 8.00 - 17.00 uur, vr 8.00 - 15.00 uur).

VOLKMANN Verkoopkantoor NL
+31 (0)6 426 16 770
+31 (0) 6 151 00 320

Duitsland
+49 (0)2921 9604 0


Copyright © 2023 Volkmann GmbH
cross